MULHA.COM Commerciële Dienstverlening
Administratie  
Belasting  
Loonadministratie  
Ons Team  
Contact
   


Leon Egstorf

In het verleden werkzaam bij Mulha Administraties & Adviezen te Oostzaan. Hier een aantal leerzame jaren samen gewerkt met mijn vader Harrie Egstorf. Binnen de bedrijfsadministratie & loonadministratie, altijd met een hoge inzet en veel plezier mijn werk mogen uitoefenen. Met name door de start van MULHA.COM ben ik onder andere zelfstandiger, flexibeler en professioneel zakelijker geworden. Leermomenten zijn uniek en deze waardeer ik enorm. Push it to the limit!

Naast MULHA.COM maak ik soms ook nog tijd vrij voor passie. Een van mijn grootste passies is vooral het verzamelen & spelen van oudere retro games te denken valt aan: NES-8Bit, SNES-16Bit, SEGA16-Bit Mega Drive, SEGA 128-Bit Dreamcast, Xbox-classic 128-Bit, NEO GEO games & Sony 128-Bit Playstation 2.

Naast het zittende beroep dat ik heb, is het voor mijzelf een must goed bezig te zijn met mijn lichaam. Fitness & Body analyse is de reden dat ik 100% lichamelijk en geestelijk fit & fief blijf.


Romy Hoekstra

Sinds januari 2015 werk ik met veel plezier bij MULHA.COM. Ik ondersteun Leon met zijn werkzaamheden binnen de diverse bedrijfsadministraties
en stel facturen op voor MKB-bedrijven die hiermee zijn geholpen.

Na werktijd ben ik elke dag te vinden op stal bij mijn paarden. Hier kan ik altijd mijn rust en ontspanning vinden wat er voor zorgt dat ik de volgende dag weer helemaal opgeladen aan de slag kan met uw administratie! Contact